HTML

Dr. Fuxos: Pszichoanalízis kérdőjelekkel

Bonyolultnak tűnő problémák egyszeri megközelítése> Főtanácsadó: LIIDIIIA elvtársnő

Friss topikok

  • fuxosbömis (ex kacagányos): kisa 16:55:39 Nem homogén mindaddig amíg nem ikszel......és ilyenkor azt gondolják hogy egyet aka... (2008.03.17. 17:04) A hatalom bouqetja
  • fuxosbömis (ex kacagányos): Kedves Lapi: Nekem is bejött a rendszerváltás.....pedig a béka segge alul indultam. Mondják is rá... (2008.03.17. 09:45) Mit kíván a Magyar Nemzet?
  • rokica: Fontosnak gondolnám, ezért kérlek, az én fiókomra írj egy címet, amit olvasol és majd arra elküldö... (2008.03.12. 09:04) Önvizsgálat I.
  • ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: és a vízcsapból meg pálinka folyik mint hungaricum :)))) olvasva írásod, Orwell-től az Állatfarm u... (2008.03.11. 12:42) Vízió 2010

Linkblog

Archívum

Vízió 2010

2008.03.10. 22:56 fuxosbömis (ex kacagányos)

Ő győzni fog....és akkor minden jó lesz. Már el is képzeltem a tömegjeleneteket.  Vállalkozók tulakodnak az adóhivatal  előtt, mert mindenki elsőnek akar bejutni, hogy immár az Ő győzelme után a teljes jövedelme után adózzon.....nem csak ő, hanem az eddig  minimálbérre bejelentett alkalmazottait ezután teljes béren fogja bejelenteni. A lelki szemeim előtt már megjelent a Magyar Nemzet július 12.-kei címlapja. A júniusi nagy nemzeti adóbefizetési versenyt Pecsovits Aladár nyerte........az eddig befizetett havi  85 ezer  Forint helyett, ezután 1,2 millió  jó magyar Forintot fog betenni a közösbe.  Még így is marad neki 700 ezer forintja.....és az neki most már elég. Eddig nem volt, de most már igen.
El fog indulni a nagy nemzeti közalkalmazotti sorsolás is. Igen ez így fog lenni, miután Ő győz. Mind a 800 ezer állami alkalmazott jelentkezni fog, hogy ő már  nem hajlandó tovább  lopni a napot.  Értelmes munkát szeretnének végezni.  Tessék engem is elbocsátani!!!!!!! Többé nem vagyok hajlandó résztvenni az adófizetők kiszipolyozásában!!!!! Igen szükség van ránk, de talán ha feleannyian volnánk, az is sok volna. Mindannyian példát mutattunk.
Hát ami az egészségügyben fog történni, az az előbbi kettőhöz nem is hasonlítható. Az ép ésszel talán fel sem fogható, de én megpróbáltam....és sikerült.  Az orvosok minden pácienssel egyformán és nagyon gondosan fognak bánni. Ha valaki  pénzt akar nekik adni, a helyszínen amputálni fogják a kezét.  Ha megkérdezik őket, van-e magánrendelésük a nyelvét tépik ki az ipsének...de azonnal. Meg amilyen világ az orvoslátogatókra vár...... Pénzdíjakat tűznek a fejükre. Élve félmilla, kinyújtva egymilla. Ja igen...és minden családnak saját kórháza lesz. A családok minden pillanatban biztonságban kell hogy legyenek.
Igen, ez így lesz és nem máshogy. Mi van? Szkeptikus vagy? Honnan lesz rá pénz? Nem olvastad az első két bekezdést? Ő tudja hogyan kell csinálni.    



 


  

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuxos.blog.hu/api/trackback/id/tr75375275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simonmondja.... 2008.03.11. 10:01:58

A Harry Potterben a Néven Nem Nevezhetőt úgy hívták, hogy Tudodki...

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.03.11. 10:11:15

A csodálatos Nalaya. Igaz, az egy másik történet volt.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.03.11. 12:42:45

és a vízcsapból meg pálinka folyik mint hungaricum :)))) olvasva írásod, Orwell-től az Állatfarm ugrott be :)
süti beállítások módosítása